Jump to content


Replying to Buy Button Doesn't Show


Post Options

  or Cancel


Topic Summary

jannon

Posted 03 October 2013 - 04:45 PM

The work around does the job, thank you. I'll look forward to a more permanent solution. And no worries about your assumption, you just made me look smarter than I am. :lol:

Ronald

Posted 03 October 2013 - 02:15 PM

Hi,

I've escalated this, and the developers are looking into it. The "view details" link (= proceed to the product detail page) was hidden by design, as the product image is supposed to link through to such a page. Of course, when not using an image, this will cause an issue. The exchange template will be updated.

For the time being, you can add the following code at the end of your child themes stylesheet style.css:

#it-exchange-store .it-exchange-product-permalink {
  display: block !important;
}

My sincere apologies for assuming that this was user error, it was not,
Ronald

jannon

Posted 03 October 2013 - 01:42 PM

Any updates on this?

Ronald

Posted 02 October 2013 - 12:44 PM

Hi,

There is an "exchange" folder in your Reddinger theme and it contains a style.css file, which has the code I was referring to. But perhaps I was assuming too much, please let me investigate the Exchange and Reddinger configuration (as that is what you are using) and try to replicate this issue, and get back to you.

Ronald

jannon

Posted 02 October 2013 - 12:34 PM

Thanks Ronald but to my knowledge I didn't set display none on any CSS that involved exchange. In fact I can't even find #it-exhange in my CSS. Also, I haven't done any CSS edits after I installed exchange except to turn off the display none for the entry-title as you had advised in my other question.

Can you tell me where I would look to fix this?

Ronald

Posted 02 October 2013 - 12:13 PM

Hi,

you've added display: none to the #it-exchange-store .it-exchange-product-permalink selector.

Given your other question and the apparent confusion about your modifications, perhaps you could first revert your css modifications, and then take it from there.

Ronald

jannon

Posted 02 October 2013 - 12:03 PM

I've added the products and set up Stripe but when I go to the store, I don't see the buy button and I'm not able to click on any of the products. What did I miss?

http://janshannondesign.com/?store=1

Review the complete topic (launches new window)