Jump to content


Replying to Product Title Not Showing Only Price.


Post Options

  or Cancel


Topic Summary

romaronline

Posted 29 April 2014 - 06:48 AM

sorry I replied to wrong Question....

do you mean this:

.entry-title {display:none;}

is this relating to all titles?   how do I differentiate from page titles to titles in exchange?

thanks

Ronald

Posted 29 April 2014 - 06:43 AM

Hi,

the site you linked to is using the Acute theme, not Easton. On line 1796 of your child themes stylesheet style.css there is css that will "none display" the title. That css is not native to the theme, so I assume you must have added it. Either way, removing it will show the title,

And, you mention "the image is definitely there" but we're not talking about an image, we're talking about missing page title.

Ronald

romaronline

Posted 29 April 2014 - 05:25 AM

Hi Ronald,  do you mean this:

.entry-title {display:none;}

is this relating to all titles?   how do I differentiate from page titles to titles in exchange?

thanks

Ronald

Posted 29 April 2014 - 04:13 AM

Hi,

you appear to have added custom css code to your stylesheet that is hiding all titles on your site, please review that css,

Ronald

romaronline

Posted 29 April 2014 - 04:00 AM

Ok.....is this what you mean:

4.2.15.6 - 2014-03-26  ??

Ronald

Posted 15 April 2014 - 05:19 AM

Hi,

you can ask your hosting provider, or check the wp-dashboard > Backupbuddy > Settings page, it will also show the php version,

Ronald

romaronline

Posted 10 April 2014 - 06:45 AM

How do I find that out?   not so familiar with PHP....

lewayotte

Posted 10 April 2014 - 06:19 AM

Hey romaronline, Do you know what version of PHP you're using?

romaronline

Posted 09 April 2014 - 07:48 PM

Hi Elise,   tried that,  as well as deactivating Exchange and then reactivating again but no product title at all.   nothing corrected it.....

Elise Alley

Posted 09 April 2014 - 02:09 PM

Hi romaronline,

Looks like they're not showing on the actual product page either.

Can you try testing for a plugin conflict?  So you'd deactivate all of your plugins except for Exchange and then see if the product titles show.  If they do, reactivate your other plugins one at a time, testing Exchange each time to see which plugin is creating the conflict.

Give that a try and let us know if you have any additional questions.

Thanks,

Elise

Review the complete topic (launches new window)