Jump to content


Replying to Product Titles Not Showing And How To Set Up Layout


Post Options

  or Cancel


Topic Summary

Ronald

Posted 14 October 2013 - 12:58 PM

update: I see you did

Ronald

Posted 14 October 2013 - 12:55 PM

Hi aplus,

please open a new topic (if this is the same issue, the solution should work for you as well). Add a link to your site, and in particular the page where the issue shows. I don't see any products on the page you linked to.

thanks for your cooperation,
Ronald

aplus

Posted 13 October 2013 - 03:43 PM

Ronald,

I think I am having a similar problem on http://adr.org.au

I have got Exchange working on a Builder theme site. but on this non-Builder (Theme-Trust) site the Products are hidden.

When I Inspect the code it shows: "iframe display: none" which I guess is hiding the product display.

Can you suggest to how to fix this?

Screenshot 2013-10-14 03.46.27.png

Ronald

Posted 02 October 2013 - 12:05 PM

Here's a quick peek at what's "in store" (pun intended)

Posted Image

Ronald

jannon

Posted 02 October 2013 - 11:49 AM

thanks Ronald, I'll look forward to the new layout.

Ronald

Posted 02 October 2013 - 10:24 AM

Hi,

1. you have changed the stylesheet and set "display: none;" for the entry-title, this will hide the titles.

2. in the next release of Exchange, you can select a layout through Builder Layouts & Views. ETA for that new release is "sometime next week", that's the best I can promise.

hope that helps,
Ronald

jannon

Posted 01 October 2013 - 07:03 PM

I have two issues:

1. The product titles aren't showing on the store page how do I fix this http://janshannondesign.com/?store=1

2. How do I set the builder layout for the store page?

thanks

Review the complete topic (launches new window)