Jump to content


Replying to Ecommerce Seem To Be Working But Error Is Displayed Under Payment (Warning: Get_Object_Vars() Expects Parameter 1 To Be Object)


Post Options

  or Cancel


Topic Summary

Elise Alley

Posted 10 October 2013 - 09:17 AM

Hey Ricardo,

The issue is caused because the customer has been deleted.  I've talked to the developers about this and a fix will be included in the next release of Exchange.  Since it was a test transaction, you can delete the transaction as well, if you'd like.  

Let us know if you have any additional questions.

Thanks,

Elise

ricarod

Posted 10 October 2013 - 09:07 AM

Yes, exactly.  It was deleted since it was done for testing purposes.

Elise Alley

Posted 10 October 2013 - 09:03 AM

Hey Ricardo,

Was the payment you're looking at created by a customer you've now deleted?  Maybe like on a test payment?  

If you could let me know the conditions you are seeing this message under, that'd be very helpful.

Thanks,

Elise

ricarod

Posted 10 October 2013 - 08:38 AM

I have recently set up exchange and although recurrent payment seem to be working after purchase is processed (so functionality seem to be normal = working fine) I noticed the following error message under: Exchange/Payment under 'customer' column

Warning: get_object_vars() expects parameter 1 to be object, null given in/home/USER/public_html/wp-content/plugins/ithemes-exchange/lib/customers/class.customer.php on line 104

Review the complete topic (launches new window)