Jump to content


Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.

Replying to Exchange Product Links Not Working After Upgrading To Wp 3.7.1


Post Options

  or Cancel


Topic Summary

Elise Alley

Posted 02 December 2013 - 04:16 PM

Hi Jeff2020,

The "iThemes Exchange default template parts have been updated. View our codex for more information." message is just a notification, not an error or anything, so you can just dismiss that.

Can you try to re-save your premalinks?  You don't need to change anything, just go into Settings > Permalinks and click the Save Changes button.

Give that a try and let us know how it goes.

Thanks,

Elise

jeff2020

Posted 02 December 2013 - 04:02 PM

My exchange was working properly. Once I upgraded to 3.7.1 I cannot access the product by their direct links.

Problem occured after the following:
- upgrade to WP 3.7.1
- upgraded the following plugins: backupbuddy, pods, exchange, gravity forms

I also get the following message from exchange if applicable
"iThemes Exchange default template parts have been updated. View our codex for more information."

Example:
http://www.2020creative.com/product/blue-hosting/ gets a 404 error

I have tried the following:
- temporarily switched theme to default 2013 theme, still got the 404 error

Thanks for any help.

Review the complete topic (launches new window)

Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.