Jump to content


Replying to Login Landing Page


Post Options

  or Cancel


Topic Summary

tee_na

Posted 06 February 2014 - 10:10 AM

Nope, this is a temporary fix until the ticket is resolved, but I'm sure they will let us know on this thread once that happens.

kwchin2002ithemes

Posted 05 February 2014 - 10:39 PM

Is this a permanent fix, or will we have to do this every time exchange is upgraded?

tee_na

Posted 31 January 2014 - 11:52 AM

Tsetford, you rock! I searched for where that code was for HOURS. Worked like a charm. I changed that + the one I mentioned above and now every time you try to log in you go to the account page.

tsetford

Posted 30 January 2014 - 10:18 PM

Sorry, first line got messed up, should be:
'redirect' => it_exchange_in_superwidget() ? it_exchange_clean_query_args() : it_exchange_get_page_url( 'profile' ),

tsetford

Posted 30 January 2014 - 10:16 PM

Temporary fix for anyone that's interested:

You need to go to wp-content/plugins/ithemes-exchange/api/theme/login.php

Find this line:
[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]'redirect' => it_exchange_in_superwidget() ? it_exchange_clean_query_args() : it_exchange_get_page_url( 'profile' ),


Change it to:
'redirect' => it_exchange_in_superwidget() ? it_exchange_clean_query_args() : it_exchange_get_page_url( 'account' ),

dweuste

Posted 30 January 2014 - 03:24 PM

Just want to thank tee_na for bringing this up. Nice to know I wasn't the only one seeing this issue.

tee_na

Posted 30 January 2014 - 09:48 AM

Not a problem! This board really is a life-saver and I appreciate all your hard work.

Elise Alley

Posted 29 January 2014 - 05:20 PM

Hey tee_na,

I'm sorry I missed this post; I'm not sure how I did that.

You're right, it should take the user to the Account page when they login, not the Profile page.  I'll talk to the developers about getting that fixed and also add a feature request to add a hook so that this is easier to change if you need/want to in the future.

Again, I sincerely apologize for missing your post.  I'll talk to the developers and hopefully get it cleared up as soon as possible.  

Thanks,

Elise

tee_na

Posted 29 January 2014 - 02:29 PM

Ok, so upon further inspection this only kinda works. The user is now redirected to the account page, if they try to login when they are already logged in BUT it still takes you to the profile page if you are logging in for the first time. I'll keep digging and see if I can find where that piece of code is and report back.

tee_na

Posted 29 January 2014 - 01:57 PM

Sorry! I tried to put the change in a color and it added that to the code. the code below is correct. Don't use the one above.

Ok, so if anyone is following I found the fix!

You need to go to  wp-content/plugins/ithemes-exchange/lib/pages and then download
class.pages.php

Change where it says:

wp_redirect( it_exchange_get_page_url( 'profile' ) );

change it to:

wp_redirect( it_exchange_get_page_url( 'account' ) );

And re-upload the page. I saved a copy of the original file, just in case I broke something and needed to go back. This isn't the best fix since, it reverts back if you upgrade. So, you just have to remember to redo this upon upgrading.I'm going to leave myself a note commented out on my theme's CSS to remind me.

Review the complete topic (launches new window)