Jump to content


Replying to 'transaction' Page 404 After Payment


Post Options

  or Cancel


Topic Summary

Elise Alley

Posted 05 March 2014 - 01:13 PM

Great to hear, Doug!  Let us know if you do run into any other problems or if this one reoccurs!

Thanks,

Elise

douglamunyon

Posted 05 March 2014 - 01:07 PM

It is showing correctly. I have no idea what I did differently this time, but I'm not complaining. It worked.
-d

Elise Alley

Posted 03 March 2014 - 10:27 AM

Hi Doug,

I've actually gone ahead and reported this as a bug (how removing the country field causes the state field to fail).  So hopefully this won't be an issue in the future.

Before closing down this thread, you are saying that the transaction page is showing correctly now?  

Thanks,

Elise

douglamunyon

Posted 02 March 2014 - 07:16 PM

I ended up starting over. Things are working right now, but I am being very conservative with adding customizations.

douglamunyon

Posted 02 March 2014 - 09:52 AM

I replaced the Country field and things started to work again. It was removed using the template.

So then I tried hiding the Country field and the Address 2 field using CSS and display:none. The state field wouldn't work when the country field was hidden using CSS.

With only the Address 2 field hidden, the state field would work, but I was send to the Transaction page and got a 404.

I showed all fields again and was still sent to the 404 Transaction page.

*** I'm sorry to push on this, but I have to get this thing going. My client needs this because their league registration is open. ***

Elise Alley

Posted 28 February 2014 - 01:26 PM

Hey Doug,

So I just noticed (sorry for being a little slow) that your Billing Address form doesn't have the Country field.  Did you remove this?  If so, this could be what's causing this issue.  Can you try the replacing it and then see if it works correctly for you?

Give that a try and then let us know how it goes.

Thanks,

Elise

Elise Alley

Posted 27 February 2014 - 05:43 PM

Hi Doug,

I know the state field is an issue and have passed that to the developers.  

You can definitely try the update and see if it corrects this issue, but as we couldn't replicate the problem, it wouldn't have specifically been addressed.  

So, just to make sure i understand, it's working for you now as a logged in user, you're not getting the 404 page anymore?  Or are you still getting the 404 even when logged in?  And we're just not sure about non-logged in members because of the state field issue, correct?

I'll let you know as soon as I hear back from the developers.

Thanks,

Elise

douglamunyon

Posted 26 February 2014 - 07:00 PM

Quick thought... there was an update to the Exchange Stripe Addon. Did this address anything with the issue?

douglamunyon

Posted 26 February 2014 - 05:55 PM

I reactivated each of the plugins one by one. As a logged in user, I tested Exchange directly from the product (usually Gravity Forms sends the user to the product) and it worked correctly.

When I tried to test Exchange using Guest Checkout, I could not put my address in because the 'State' field would not work. This is another issue I have brought up in the forums -->> http://ithemes.com/forum/topic/57000-structuring-shopping-experience/. I wish I could say this issue is fixed, but without checking in the manner website visitors will be using (Guest Checkout), I'm still not convinced.

Thanks again for your help.

Elise Alley

Posted 26 February 2014 - 04:22 PM

Hey Doug,

I've seen this issue with themes before, but I tested the Builder theme you're using, just to be sure, and it worked fine.  Can you try testing to see if there is a plugin conflict?  So you'd deactivate all of your plugins except for Exchange and then see if it works correctly.  If it does, reactivate your other plugins, one at a time, testing Exchange each time to see which plugin is creating the conflict.

If that doesn't work, can you send me admin credentials for your site so I can take a look at the backend?  You can PM it to me here on the forum or email it to me at elise@ithemes.com.  Just be sure to include a link to this post so I know what the message is in regards to.  

Let me know how it goes!

Thanks,

Elise

Review the complete topic (launches new window)