Jump to content


Community Status Updates


paul_toschi's Photo

paul_toschi

How do I start a new topic - hiding controls in vidembed?
Dec 15 2012 08:03 PM
doug8912's Photo

doug8912

can't find license
Dec 11 2012 02:56 PM
thewpguy's Photo

thewpguy

loving stash, so much quicker than other methods
Nov 27 2012 07:19 PM
thewpguy's Photo

thewpguy

affiliate
Nov 27 2012 07:19 PM
valerama's Photo

valerama

Just peeking at the community pages while my pumpkin pie bakes.
Nov 22 2012 12:18 AM
catchthis's Photo

catchthis

password
Nov 08 2012 04:19 PM
esk1mo's Photo

esk1mo

Really good at napping
Nov 05 2012 01:38 PM
chbrooking's Photo

chbrooking

unlicense a site
Oct 11 2012 12:18 PM
ferdown26's Photo

ferdown26

I changed the settings mode to 'classic' and everything worked fine, just in case this can help someone else :)
Sep 24 2012 10:35 AM
ferdown26's Photo

ferdown26

I am trying my first backup but it is not working, it keeps saying 'Waiting for Server' can you please tell me how to fix this ? Thanks Darren
Sep 24 2012 10:11 AM
rkassebaum's Photo

rkassebaum

Error Frolic
Sep 16 2012 01:05 PM
ottbthemes's Photo

ottbthemes

License problems
Sep 10 2012 09:25 AM
joecamp's Photo

joecamp

Re: Video Showcase plugin - stand alone mov video. On the dashboard the link I provided loads and plays but when I put the shortcode on a page and publish it the video does not load. Nothing happens. This is the link :http://thesoulofahorse.com/Video NH/Day1-Sequence.mov YouTube videos play fine.
Aug 31 2012 03:15 PM
turbo614's Photo

turbo614

loving.most of this mobilebuddy :)
Aug 25 2012 03:50 PM
raspberrysunshine's Photo

raspberrysunshine

mulitsite
Aug 23 2012 03:04 PM