Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Support during Holidays:

During the Holidays (Dec. 22 - Jan. 2) our support staff will spend well-deserved time with their families and loved ones.

We can not guarantee the same level of support that you are used to.

Moderators will check in on the support forum, but response times may be longer than expected.


Your iThemes support team wishes you happy holidays!

Tabber plugin not working with WP 3.05???


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 already

already

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Sync
  • PipPipPip
  • 41 posts

Posted 16 February 2011 - 12:12 AM

Hi

I"m trying to use the plugin with WP version 3.0.5 but it seems that it has some bug. All the widgets added to the tabs appear in the 1st tab one below each other and the second tab is inative when clicked.

Any possible solution?

Edited by Nathan Smallcomb, 15 February 2011 - 06:13 PM.


#2 sridhar

sridhar

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy
  • 22,262 posts

Posted 16 February 2011 - 03:39 AM

Could be a conflict w/ other plugin(s).

Try deactivating the rest and see if it works.

Can you please provide the URL of your site where we can see this issue?

#3 already

already

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Sync
  • PipPipPip
  • 41 posts

Posted 16 February 2011 - 09:34 AM

I disabled all the plugins but the probelm still persists.

I really think that the issue is with WP version 3.0.5!

Please let me know if this is the acse or if someone else is using this cool plugin with 3.0.5?

Edited by Nathan Smallcomb, 17 February 2011 - 05:21 AM.


#4 skylermoore

skylermoore

    Member

  • Members
  • Others: All Themes, BackupBuddy, All Plugins, DisplayBuddy, ThumbsUp
  • 2,141 posts

Posted 17 February 2011 - 10:47 AM

It looks like you have some other javascript and there are other anchor tags on the site that tabber widget could be having issues with.

Since you are using Builder you could try creating a new page and assigning a new layout without the javascript on it, then try tabber widget there.

Please let us know if there is anything else we can help you with.

Have a good day.