Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Support during Holidays:

During the Holidays (Dec. 22 - Jan. 2) our support staff will spend well-deserved time with their families and loved ones.

We can not guarantee the same level of support that you are used to.

Moderators will check in on the support forum, but response times may be longer than expected.


Your iThemes support team wishes you happy holidays!

TABBER PROBLEM


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 agp317

agp317

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • PipPipPip
  • 175 posts

Posted 26 January 2010 - 07:54 PM

Love that "tabber" plug-in !  But one problem I can't figure out.  I copied the HTML into the text box and the EMail addresses just show blank.  There are there if you highlight them.  How do you make them show?

http://jw-hartman.com/14blions/administration/  It is under ADMINISTRATION -- and the OFFICERS tab ...

Thanks for any help  Jim

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,406 posts

Posted 27 January 2010 - 03:28 PM

Hi James,
what is the html that you copy in the boxes, do you have an example? And what do you mean "highlight theme"
Let us know,Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#3 agp317

agp317

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • PipPipPip
  • 175 posts

Posted 28 January 2010 - 12:00 PM

Ronald
What I am talking about is on the page mentioned I have all the officers  The BOLD Officer description name has the person's name there (it is the Name with EMail address) attached to it  and it shows with no color - if you highlight it it shows the name or pass your mouse over. .. . (To see what it looks like on this page http://14blions.com/blog14b/?page_id=49  this is an old page)  I copied the HTML from this page into the tabber and this was the only problem.
I image something was lost in the cut-n-paste
Thanks for any help
Jim

#4 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,406 posts

Posted 01 February 2010 - 08:06 PM

Hi Jim,
apologies for the delay, somehow I lost sight of this issue.
The text is there, but unfortunately it has the same colour as the background (#fff = white). You need to change the following in your stylesheet:

.builder-module-widget-bar .widget a {    color: #FFF;   <=== change to #000; (that's black, or at least anything but #fff, which is white)    text-decoration: none;}
.builder-module-widget-bar .widget a:hover {    color: #FFF;   <=== change to #000;    text-decoration: underline;}

Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#5 agp317

agp317

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • PipPipPip
  • 175 posts

Posted 21 February 2010 - 11:00 AM

Ronald

Thanks for the assistance (once again!)

I am really enjoying the BUILDER theme . . . learning lots about it.
Plug-in I am using under the TABBER is WP-Table Unloaded http://tobias.baethge.com/wordpress-plugins/
This solves lots of problems with making things nice with rows/colums on a page
IThemes "Rocks!"
Jim