Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Tabber Widget not tabbing


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 deona

deona

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins, BackupBuddy, Builder
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 05 February 2010 - 01:52 AM

I have the widget installed and it shows the tabs and the widgets, but the widgets are not in the tabs. All the content is showing at once.

http://www.claynewsnetwork.com

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,775 posts

Posted 05 February 2010 - 03:22 PM

Hi,
can you try deactivating all plugins (and activate one by one) and see if any of those is interfering?
Let us know,Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#3 deona

deona

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins, BackupBuddy, Builder
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 05 February 2010 - 05:43 PM

Okay, I found it. It is the plugin "pb-embedFlash" that is causing the problem.

#4 deona

deona

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins, BackupBuddy, Builder
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 05 February 2010 - 09:39 PM

It seems that "pb-embedFlash" is no longer being supported by the author. I am going to switch to a different plugin. Right now I am trying "Stream Video Player" which seems to be working with Tabber Widget.

#5 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,775 posts

Posted 07 February 2010 - 03:41 PM

Cool, good find!
marking this as resolved.
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.