Jump to content


Tabber randomly switches the widget content to another widget content


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Kristy Oshita

Kristy Oshita

    New Member

  • Members
  • 6 posts

Posted 12 August 2011 - 10:43 AM

About the website: www.bumblebeetennis.com

I've installed and been using the Tabber widget for about two weeks now. I have about nine Tabber widgets set up in my website. I'm using the latest version of WordPress and as of August 12, 2011 the most updated versions of:

  • Tabber widget plug-in.
  • Latest version of builder
  • Other display buddy plug-ins
Issue: If I have a page set up with multiple tabber widgets on it, and then I add an additional tab to one of the tabber widgets, it changes the widget content assigned to other tabs in the any other tabber widgets on that page (example page). Issue is explained in this video: http://www.youtube.com/watch?v=-cdhu9tYJ1Q

So basically if I want to add another tab to any of my current tabber widgets, I will be forced to have to redo the widget content areas for almost all of my other tabber widgets. I've already have redone many of my tabber widgets multiple times due the content switching. After more analysis, I believe this is the main problem.

Your help is greatly appreciated!

#2 Bes Zain

Bes Zain

    Member

  • Members
  • 4,268 posts

Posted 12 August 2011 - 11:04 AM

Hi Kristy,

Thanks for the awesome video of this bug [and sorry you ran into it!]. You're right; it's a confirmed bug http://ithemes.com/forum/index.php?/topic/16925-tabber-widget-resequencing-problem/

The only work around as of now is what you already mentioned: going back and fixing the sequence. I've added your video info to the bug report [if you can keep it up at least till this bug is fixed, I would really appreciate it]. Hopefully this will be fixed soon or at least a workaround known [like editing the actual plugin file with some code changes].

Your video link is pointing to your site homepage, btw [it got linked incorrectly maybe?]: everyone, here's the video link of the bug being reproduced and explained more in detail thanks to Kristy: <a  href="http://bumblebeetennis.com/kids-tennis-ny/fall-sign-up/fall-washington-heights" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=-cdhu9tYJ1Q</a>

As soon as I find out anything I'll update this thread.

Regards,

#3 Kristy Oshita

Kristy Oshita

    New Member

  • Members
  • 6 posts

Posted 12 August 2011 - 11:25 AM

Thanks for the quick response! I look forward to you guys being able to squash the bug. Thanks for all your work everyone at IThemes!