Jump to content


Wrong Language


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 Robert Forst

Robert Forst

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 09 September 2011 - 06:11 PM

Since i have installed the 5.0 Version of the Plugin, it display in Frontend and Backang (WP 3.2) in English, not - as defined like de_DE in wp-config.php - in German. The Installation seems to be complete, no Files missing. Is there any solution to force the language Selection?

#2 Bes Zain

Bes Zain

    Member

  • Members
  • 4,268 posts

Posted 16 September 2011 - 01:16 AM

Hi Robert, :)

Thanks for bringing this up! I'm going to find out more about this and get back to you soon (going to check if there's a way to force the language selection now or if we should wait for the next update to address this).

Regards,
(you can email me bes@ithemes.com anytime regarding this or bump this thread or pm me)

#3 Bes Zain

Bes Zain

    Member

  • Members
  • 4,268 posts

Posted 16 September 2011 - 09:50 AM

Hi Robert, :)

A follow-up: have filed this as a bug and will try to have it fixed as soon as possible. I'll reply here as soon as there is an update on this.

Regards, and thanks again!

#4 charliep1984

charliep1984

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 December 2011 - 08:32 AM

I have the same problem so please answer ASAP.

#5 Jackey van Melis

Jackey van Melis

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 11 December 2011 - 04:43 AM

Any news on this... english is really not acceptable over here... ;-)