Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Support during Holidays:

During the Holidays (Dec. 22 - Jan. 2) our support staff will spend well-deserved time with their families and loved ones.

We can not guarantee the same level of support that you are used to.

Moderators will check in on the support forum, but response times may be longer than expected.


Your iThemes support team wishes you happy holidays!

Church site using Builder theme City Church


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 ww1319

ww1319

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 posts

Posted 26 October 2011 - 11:54 AM

I recently redesigned my church's web site using the City Church theme and Church Builder Block. The builder block is great for sermons and staff! Here is the site: http://gen-naz.com/

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,377 posts

Posted 27 October 2011 - 07:02 AM

Hi,

your site failed to load for me, or at least, I gave up after a minute or so. Could be me/my connection though, but you may want to look into that,

Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#3 ww1319

ww1319

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 posts

Posted 27 October 2011 - 12:13 PM

That's odd, it loads fine for me. Maybe it was a blip?

#4 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,377 posts

Posted 27 October 2011 - 02:58 PM

a blip it must have been indeed, site looks good, kudos!

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#5 jmacmullen

jmacmullen

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 261 posts

Posted 08 November 2011 - 10:13 PM

Very nice work, you did a great job!

#6 hicks1220

hicks1220

    New Member

  • Members
  • 4 posts

Posted 11 December 2011 - 02:11 PM

Great job!  Well designed!

#7 Michael Valler

Michael Valler

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 posts

Posted 27 February 2013 - 10:18 PM

I know this is a bit late but awsome job.

I was using this theme for a local church, not doing too much in regards to cutomizing it due to time but i have a question for you.


In the sermon area...  I've uploaded a test audio and it doesn't seem to load like the theme is suposed to, like your site.

Here is our site... maybe you might know why this isn't working?   I would love to have it so the audio's play like they do on your site.

Our temp location of our site is:   church.visiondrivenmedia.com

Look forward to hearing from you soon.

Take care,

Mike

#8 sridhar

sridhar

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy
  • 22,262 posts
  • LocationBangalore, India

Posted 28 February 2013 - 04:59 AM

@ww

You might want to add the following at the end of child theme's style.css (WP dashboard -> Appearance -> Editor):

#it_widget_content-13 p {
	margin-top: 0;
	margin-bottom: 0;
}





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users