Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Please Note:

The iThemes offices will be closed Thursday Nov. 27 and Friday Nov. 28 for Thanksgiving.

Support will be limited, as we allow our support staff to spend some well deserved time off with their families. The iThemes Support team wishes you a great Thanksgiving weekend.

Tabber not working at all


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
11 replies to this topic

#1 Guest_John_*

Guest_John_*
  • Guests

Posted 30 November 2011 - 10:17 PM

So, I installed the tabber plug-in and activated it and it doesn't seem to work.

Here are the details...

I see the Tabber menu in the Tools section in my dashboard and I see the tabber widget present in the active widget area . However, after I create a tabber in the Tools section and then drop it over onto the sidebar, there's nothing more I can do. I can't actually add widgets to the tabber widget itself. Please let me know what I can do to change this. I'm running WP 3.2.1 and the theme is Twenty eleven.

Thanks,

John

www.ourhomefromscratch.com

#2 Bes Zain

Bes Zain

    Member

  • Members
  • 4,268 posts

Posted 02 December 2011 - 12:13 PM

Hi John, :)

Thanks for posting about this. Hmmm, to double confirm:

1 : You said you first dropped the Tabber onto the sidebar, correct?

2 : Basically, you drop your widgets into the widget sidebars named "Tabber - TITLE" where "TITLE" is the title of your Tabber Widget. This is the Widget area where you drop widgets into, and NOT the actual "Tabber Widget" widget under the "Available Widgets"

3 : Then, when you're done dropping any widget you want into the Tabber WIDGET section (areas ALREADY defined and present on the right hand side under the existing Widgets sections), you drag the (for the first time, since befoe this only the actual Tabber Widget SECTIOn was involved) "Tabber Widget" widget from the "Available Widgets" area into ANY widget section you want (NOT into the Tabber section itself).

4 : That "Tabber Widget" will then show the widgets you put into the "Tabber - TITLE" section.

Does that make sense? Please let me know. Here's an example of Tabber Widget working on TwentyEleven:

Posted Image

Hope that helps!


Regards,

Bes

#3 Guest_billyadams_*

Guest_billyadams_*
  • Guests

Posted 27 December 2011 - 10:54 PM

I've having the same problem. The issue is that the Widget Area where you drop the widgets into never actually shows up. All that show up are the widget areas already defined by the theme - "Sidebar" and "Top Ad" (I'm using StandardTheme). I've tried every possible order of doing things and it still doesn't show up.

#4 Bilal

Bilal

    New Member

  • Members
  • 6 posts

Posted 21 January 2012 - 10:46 AM

Yeah, I am not seeing any tabber widget area/sidebar in the WP admin, I am using WP 3.3.1

#5 Bes Zain

Bes Zain

    Member

  • Members
  • 4,268 posts

Posted 23 January 2012 - 12:57 PM

Hi Bilal, :)

Thanks for posting the reply. Could you start a new topic please? That way we can focus on your problem separately and on its own.

In that new post, please let us know what other plugins you have activated, a screenshot of your Widgets area (which will show us what's missing), and what themes you're using. Thanks!

Regards,

Bes

#6 Guest_Kristen_*

Guest_Kristen_*
  • Guests

Posted 24 January 2012 - 07:58 AM

Same problem

#7 chriscole

chriscole

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 14 February 2012 - 04:10 PM

Bes,
I'm having the same problem.  The Tabber Widget Widget is not showing up at all, so I cannot drop a text widget or any other kind of widget into it and then select that for the actual tabber widget to show up.  Does that make sense?  The screenshot is hard to read.  I had to blow it up 150%.  :)  Was this ever posted to an individual thread?  The top thread was never responded to.  It appears there's no support for this widget, but I think this is potentially one of the most useful widgets at iThemes.

#8 chriscole

chriscole

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 14 February 2012 - 04:25 PM

How do we upload a screenshot of the problem?  I tried and couldn't.  I tried this on a brand new theme with no other plugins except Akismet and it does NOT work.

#9 chriscole

chriscole

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 16 February 2012 - 12:28 PM

Bes, here's a screenshot

Attached Thumbnails

  • iThemesTabberWidgetProblem.png


#10 Bes Zain

Bes Zain

    Member

  • Members
  • 4,268 posts

Posted 20 February 2012 - 04:33 PM

Kristen, thanks for the reply. :) Could you please start a new topic with full details please? (more info below too)

Chris, thanks for posting this too! :) Just to confirm: we found out the reason for this for your site (in the webinar), correct? You have to create Tabber Widgets first in the Tools --> Tabber Widgets area, and then the Tabber Widget widget will show the proper fields in the Tabber drop-down.

Bilal and everyone else, you can try the above highlighted info also to see if that's what is happening to you.

Regards,

Bes

#11 Guest_George Beinhorn_*

Guest_George Beinhorn_*
  • Guests

Posted 12 July 2012 - 05:51 PM

I would love to use this feature, as it would solve a big need for us.

I followed the directions you gave Kristen (above). I created a Tabber Widget with 3 tabs. In the Widgets screen I put a text box in each Tabber Widget area with some sample text. I saved the text and tabber widgets, but when I view the site the tabber Widget doesn't appear. Would be grateful for any help.

Using: WooThemes Canvas, WordPress 3.4.1.

#12 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,124 posts

Posted 16 July 2012 - 04:33 AM

Hi,

please add a link to your site so we can look into this,

thanks,
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.