Jump to content


Where Is The Forum For The Themes?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 edwkm

edwkm

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 146 posts

Posted 02 December 2011 - 01:41 PM

I am logged in and have searched high and low for the forums for the individual themes. I saw one post, posted in the free theme support (I believe it was iRealestate) and when I clicked on the link that Ronald had provided, I get the following error:

[#103139] You do not have permission to view this forum.

As mentioned, I'm logged in. Is there something else I need to be doing?

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,145 posts

Posted 02 December 2011 - 02:42 PM

Hi Michelle,

it should be ok now, can you please signout and back in again? Apologies, but it was a huge project to move everything over, and although sofar we've had very little glitches, this appears to be one of them,

Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#3 edwkm

edwkm

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 146 posts

Posted 02 December 2011 - 04:21 PM

Thanks, Ronald. I've logged out and logged back in and can now see the support forum for the themes.  Appreciate the support and love the new forum.

#4 Karen F

Karen F

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 776 posts

Posted 02 December 2011 - 06:07 PM

I've logged out and logged back in but still don't see where to post with a builder question. Thanks for advice.

#5 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,145 posts

Posted 02 December 2011 - 07:13 PM

I replied here: http://ithemes.com/forum/index.php?/topic/20678-im-lost/

it should be ok now

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.