Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.






Important Security Update for All iThemes Customers - please read this



Tabber Widget Losing Content


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Guest_Dan7_*

Guest_Dan7_*
  • Guests

Posted 02 January 2012 - 08:41 PM

Hey, legends!

Hoping for some direction here - I've got a site - http://airporttransfersolutions.com that I've created multiple (18) template pages for use of individual use of Gravity Forms - though apart from some content, titles etc the page themes are the same.

I've got an issue with most of the last tabber widget contents being dropped - eg you can see the correct content on the home page use of tabber widget (left hand side, under blue box) and then later templates with issues (http://airporttransfersolutions.com/toowoomba/) where the tabber widgets just aren't holding the content after a day or so.

Is there a setting that I need to 'tweak' in order to fix this? Any advice would be well appreciated.

Sincerely,

Dan

#2 Guest_Dan7_*

Guest_Dan7_*
  • Guests

Posted 03 January 2012 - 05:37 PM

Ok - seems the example link that I've added is now working after re-applying - if you try http://airporttransfersolutions.com/ipswich you will see what I mean about the dropped content.