Jump to content


Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.

Tabber Widget Losing Content


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Guest_Dan7_*

Guest_Dan7_*
  • Guests

Posted 02 January 2012 - 08:41 PM

Hey, legends!

Hoping for some direction here - I've got a site - http://airporttransfersolutions.com that I've created multiple (18) template pages for use of individual use of Gravity Forms - though apart from some content, titles etc the page themes are the same.

I've got an issue with most of the last tabber widget contents being dropped - eg you can see the correct content on the home page use of tabber widget (left hand side, under blue box) and then later templates with issues (http://airporttransfersolutions.com/toowoomba/) where the tabber widgets just aren't holding the content after a day or so.

Is there a setting that I need to 'tweak' in order to fix this? Any advice would be well appreciated.

Sincerely,

Dan

#2 Guest_Dan7_*

Guest_Dan7_*
  • Guests

Posted 03 January 2012 - 05:37 PM

Ok - seems the example link that I've added is now working after re-applying - if you try http://airporttransfersolutions.com/ipswich you will see what I mean about the dropped content.




Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.