Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Saved Not Styles Not Displaying On Site

Builder Style Manager

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Guest_Jim Cockayne_*

Guest_Jim Cockayne_*
  • Guests

Posted 04 February 2012 - 10:01 AM

Hi there,

I bought builder today and am working through some of the beginner tutorials.

I initially started with the Foundation 2.0.4 child them and removed all but one of the layouts.

I then created a new layout and then created a style. Within my style I have modified the site background colour and the site font, saved my changes and these show in the preview window. I then went to my layout and chose the style that I'd just created. After saving my layout I previewed my site, but the style has not been applied.

I have followed all the steps in the tutorial, so I'm at a bit of a loss what to do. Any help would be greatly appreciated.

Cheers

Jim

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,369 posts

Posted 04 February 2012 - 04:32 PM

Hi,

please sign in with the username and password you use to access the membership area (from where you downloaded the product(s) you purchased), and post your support request in the Builder support forum: http://ithemes.com/forum/forum/64-builder/

thanks,
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.