Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Support during Holidays:

During the Holidays (Dec. 22 - Jan. 2) our support staff will spend well-deserved time with their families and loved ones.

We can not guarantee the same level of support that you are used to.

Moderators will check in on the support forum, but response times may be longer than expected.


Your iThemes support team wishes you happy holidays!

Billbord Plugin Error "cheatin’ Uh?"

billboard plugin billboard group error message

  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 Guest_Lynn Adams_*

Guest_Lynn Adams_*
  • Guests

Posted 27 March 2012 - 08:45 PM

For a new site, I am using the default Builder child theme. I planned to use Billboard for a rotating slide show in the header.

I activated the plug-in. Then, to create a billboard group, I selected the Billboard item from the admin dashboard left navigation. The only words displayed on the page were "Cheatin’ uh?"

What can be wrong? I am working in a university environment where Builder and many plug-ins are licensed and available for use. The site in development is http://blogs.cuit.columbia.edu/jazz/
Thanks for your help.
Lynn

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,378 posts

Posted 29 March 2012 - 05:23 AM

Hi,

please sign in with the username and password you use to access the membership area (from where you downloaded the product(s) you purchased), and post your support request in the BillBoard support forum,

thanks,
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#3 Guest_Ricardo_*

Guest_Ricardo_*
  • Guests

Posted 21 June 2012 - 06:59 AM

Same happened to me just with another of your plugins.  I'll go ahead and post as mentioned here just wanted to post for the records....

#4 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,378 posts

Posted 21 June 2012 - 01:06 PM

Hi,

updating the plugins to the latest version should resolve this,

Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#5 tetonshaggy

tetonshaggy

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Themes, Sync
  • PipPipPip
  • 146 posts

Posted 23 July 2012 - 11:21 AM

I have updated the plugin and still get the annoying message.

#6 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 31,378 posts

Posted 23 July 2012 - 12:10 PM

@all,

please post in the appropriate plugin forum,

thanks,
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.






Also tagged with one or more of these keywords: billboard plugin, billboard group, error message

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users