Jump to content


Spanish Language Issue


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Guest_Luigi_*

Guest_Luigi_*
  • Guests

Posted 01 April 2012 - 03:13 AM

Hi there, when I try to save the ajaxEdit-es_ES.po file, after a slight edition using PoEdit, an error message occurs:

580: a format specification for argument 1 doesn't exist in 'msgstr'

msgfmt: found 1 fatal error

the new .po file is created and also the new .mo file, but when I load them back on my server, the plugin stop to using the spanish translation and return to the default english. Can you check this out? Thank you!

#2 Guest_Alex_*

Guest_Alex_*
  • Guests

Posted 29 June 2012 - 03:56 AM

I have the same problem.
I tried to translate the BuilderChild-Depot.pot file and uploaded these files:
BuilderChild-Depot-he_IL.po and BuilderChild-Depot-he_IL.mo.
When I create those files, it gave me the same error and the language doesn't work on the site and shows English.
Please help.

#3 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,145 posts

Posted 02 July 2012 - 04:36 AM

hi,

please post this in the Builder support forum: http://ithemes.com/forum/forum/64-builder/,

thanks,
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.