Jump to content


3.0 Plugin Update Is Hanging My Site...can't Open My Site


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Guest_Maureen_*

Guest_Maureen_*
  • Guests

Posted 13 June 2012 - 11:57 PM

I have tried to do an upgrade to Backup Buddy version 3.0

I followed the instructions...but "the site is being updated and will be back in a few minutes" has now been more than 45 minutes.

Please -- what is happening, how can I stop it and get my site back, and how can I get the upgrade that I paid for?

Appreciate your prompt assistance.

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,362 posts

Posted 14 June 2012 - 04:20 AM

Hi,

please sign in with the username and password you use to access the membership area (from where you downloaded the product(s) you purchased), and post your support request in the Backupbuddy support forum: http://ithemes.com/forum/forum/74-backupbuddy/,

thanks,
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.