Jump to content


Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.

Cannot Delete Widgets On Blog Page

blog page delete widgets

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 mikemacey

mikemacey

    New Member

  • Members
  • 9 posts

Posted 26 July 2012 - 01:23 PM

<p>http://corealignpilates.com | iTheme: Ionic Sky</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>I set Home static. &nbsp;I made Blog page with no content and deleted all widgets on layout.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>I used Custom Layout &quot;All American Betsy_Blog Post&quot;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>When clicking on the Blog tab, I see the same layout &quot;Image Header&quot; as found on the HOME page.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>How do I only show a full page width blog post or with one right sidebar and delete other widgets?</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>The YouTube video -- <span style="background-color: transparent; font-size: 22.22222328186035px; color: rgb(51, 51, 51); font-family: arial, sans-serif; line-height: 1.1363em; ">&quot;<a href="http://youtu.be/C6nf7oXCVwo">Posting New Topic on Our New Forum</a>&quot; --&nbsp;</span><span style="background-color: transparent; color: rgb(51, 51, 51); font-family: arial, sans-serif; font-size: 22.22222328186035px; line-height: 1.1363em; ">showed I could attached screenshots. &nbsp;I scrolled to the bottom of the this form but cannot find &quot;Attach Files.&quot;</span></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>

Now this post (after trying x times (unsuccessfully) to post this post, the Attach Files showed up on the bottom.  I've only been trying to find out how, where, and post this request since this morning.  Such a waste of time.

Attached Thumbnails

  • Blog Post.jpg
  • Home Page.jpg

Mike Macey
Denver, CO
720-675-7568
ThinkUp New Media
thinkupnewmedia@gmail.com

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 33,342 posts

Posted 26 July 2012 - 01:25 PM

Hi,

this is the presales forum. Please use the appropriate theme forum to post your question,

That might also fix the code in text issue :)

thanks,
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.





Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.