Jump to content


Server Buddy Results?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
7 replies to this topic

#1 Michael Valler

Michael Valler

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 posts

Posted 14 April 2010 - 06:51 AM

Hi there,

First of all... GREAT JOB creating this plugin!

I just completed the Server Buddy installation and got back three fails...  but to be honest, I really don't know how important, or if I should or can fix these issues.  Any help would be great. I'm sorry your about to get overloaded with these types of questions. I apologize.

Here is the pic of the three that failed:

Posted Image

I also got a fail on a Security issues:

File Permissions for /wp-admin/index.php (644 needed)
420
FAIL

File Permissions for /wp-admin/index.php (644 needed)420FAIL

Everything seems to be working fine.. for now anyway... lol

Thanks guys!



#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 29,734 posts

Posted 14 April 2010 - 02:31 PM

I will move this thread to the newly created <a  href="../../serverbuddy-plugin/" rel="nofollow" target="_blank">ServerBuddy support forum</a> for better exposure.

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#3 Dustin Bolton

Dustin Bolton

    BackupBuddy Guy

  • Administrators
  • Others: Builder, All Plugins, Webdesign, BackupBuddy, Members
  • 1,587 posts

Posted 14 April 2010 - 03:05 PM

This has been corrected in the latest version(s). Thanks!
The BackupBuddy Guy - Dustin Bolton's Website - Twitter - Linked In

#4 Michael Valler

Michael Valler

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 posts

Posted 14 April 2010 - 05:44 PM

What was corrected in the last version???  Version of WP or Plugin?

M

#5 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 29,734 posts

Posted 15 April 2010 - 05:40 AM

Hi Michael,

the issue has been resolved in the latest version of the plugin,

Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#6 Barry McConnell

Barry McConnell

    New Member

  • Members
  • 6 posts

Posted 15 April 2010 - 09:38 AM

Ronald,

Your answer is unclear. I just installed the plugin 20 minutes ago and I get the same errors reported. Are you saying that the issues have been fixed in an upcoming release of the plugin or that the current version should have fixed these and either it isn't working or we are getting the wrong version through downloads?<!--Session data-->
Barry McConnellThe Cruise Dork

#7 Dustin Bolton

Dustin Bolton

    BackupBuddy Guy

  • Administrators
  • Others: Builder, All Plugins, Webdesign, BackupBuddy, Members
  • 1,587 posts

Posted 15 April 2010 - 03:45 PM

This was fixed as of version 0.1.3 of ServerBuddy. Is this the version you have installed? You can try this download link:

http://downloads.wordpress.org/plugin/serverbuddy-by-pluginbuddy.0.1.3.zip

Thanks!
The BackupBuddy Guy - Dustin Bolton's Website - Twitter - Linked In

#8 Michael Valler

Michael Valler

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 posts

Posted 15 April 2010 - 10:03 PM

Thank you Ron... alwaysappreciatethe help.