Jump to content


New Guy here


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Josh macmichael

Josh macmichael

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 01 December 2009 - 09:00 PM

Ok im going crazy.

widgets. i drag them over to the right side and hit save. But they never show up on my site? What ekes is their?

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,393 posts

Posted 02 December 2009 - 05:50 AM

Hi,
please post in the appropriate theme board, and always add a link to your site.
Here's a short tutorial on how to access the new support forum: http://screentutorials.com/videos/newforumintro/- sign in to the membership site: http://member.ithemes.com- in the right column, you will find a link to the support forum- post your theme related questions in the appropriate boardNote:  If you are not signed in, you will not be able to access the members only support forum. Do not use the public forum (welcome, pre-sales et.) for your theme related questions.
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.