Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

General Server Check - Corrections made, still reflects Fail


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 wildambitions

wildambitions

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Toolkit
  • PipPipPip
  • 742 posts

Posted 27 April 2010 - 07:41 PM

Allow Call Time Pass Reference On FAIL

Register Globals On FAIL

Corrected, both set to OFF - run test again, still shows FAIL

WordPress | Builder & Child Themes | Web Design & Development | Business Development | Internet Marketing | Social Media | SEO


Get 1-on-1 Training or Site Design/Development From Kerry  The Ultimate Solution


Join the Online Work Network for Web Professionals


SKYPE: kerrycarron


#2 Guest_Chuah_*

Guest_Chuah_*
  • Guests

Posted 25 July 2010 - 07:40 PM

I am also getting the same problem above. After I have made the correction and is confirmed corrected based on phpinfo(). However, ServerBuddy still showing Fail, no matter how many time in run the test again.

Any idea?

#3 Josh

Josh

    Ithemes Developer

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, BackupBuddy, Flexx
  • 2,778 posts

Posted 12 August 2010 - 07:33 AM

Hi,

If you would both please update the serverbuddy plugin and run the test again,

Thanks

Josh
Hey if you haven't looked at the iThemes codex check it out here!
There are some plugin walkthrough videos on our youtube channel check it out!

#4 rlmplx

rlmplx

    New Member

  • Members
  • 4 posts

Posted 06 September 2011 - 08:46 PM

Just FYI, I just installed Backupbuddy, and had used Serverbuddy. I get the same Fail now (with both utilities), even though phpinfo() confirms that register_globals is set to off.

Looked to see if there were updates, but there weren't (so latest versions), and also tried disabling/reenabling, but that didin't change the fail result.

#5 Bes Zain

Bes Zain

    Member

  • Members
  • 4,268 posts

Posted 10 September 2011 - 01:52 AM

Hi Robert :) (welcome to the forums!),

Could you please take a snapshot of your phpinfo() page that shows that and also the Serverbuddy area showing it's enabled (and info on who is your host, what server setup you have, etc)?

That will give us info to maybe file this as a bug or enhancement request to pinpoint more variables accurately.

Thanks!