Jump to content


Architect Theme Internet Explorer Issue


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Guest_Ann_*

Guest_Ann_*
  • Guests

Posted 15 May 2010 - 10:56 AM

We just added a pop-up exit to one of our web pages which is on the Architect Theme. When we go to open the page the exit pop up add on comes up first so you cannot get the sales page. This only happens in Internet Explorer  are there any updates or fixes for this issue? Other pages are not loading properly in IE either. But again, this is ONLY IE.

Edited by Ann, 15 May 2010 - 10:57 AM.


#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,393 posts

Posted 16 May 2010 - 05:32 AM

Hi,

This is the support forum for the Easy theme and plugin upgrade plugin.

Please log into the forum or through <a  href="../../../member/member.php" rel="nofollow" target="_blank">the membership site</a>, using your membership account info, and post in <a  href="../../architect/" rel="nofollow" target="_blank">the </a><a  href="../../architect/" rel="nofollow" target="_blank">appropriate (Architect) theme forum</a>.

thanks for your cooperation,

Ronald

Edited by Ronald, 16 May 2010 - 05:33 AM.

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.