Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Support during Holidays:

During the Holidays (Dec. 22 - Jan. 2) our support staff will spend well-deserved time with their families and loved ones.

We can not guarantee the same level of support that you are used to.

Moderators will check in on the support forum, but response times may be longer than expected.


Your iThemes support team wishes you happy holidays!

No results showing


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Guest_Tibor_*

Guest_Tibor_*
  • Guests

Posted 07 June 2010 - 11:03 PM

I have installed ServerBuddy on two different servers, but on one the resultpage shows no results. Funny detail is that I wanted to check that server in particular to see if it was configured as it shoud I guess that means a "fail" then

Any ideas are welcome.

Thanks in advance.

Edited by Tibor, 07 June 2010 - 11:13 PM.


#2 Josh

Josh

    Ithemes Developer

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, BackupBuddy, Flexx
  • 2,778 posts

Posted 12 August 2010 - 07:24 AM

Hi Tibor,

Do you have any other plugins active at this time?It could be a conflicting plugin try deactivating them and seeing if it works then.

Thanks!

Josh
Hey if you haven't looked at the iThemes codex check it out here!
There are some plugin walkthrough videos on our youtube channel check it out!