Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

resolved

Can't Get Product Link To Work Properly

August Theme Exchange

3 replies to this topic

#1 Guest_DebraS_*

Guest_DebraS_*
  • Guests

Posted 06 August 2013 - 03:16 PM

Hi there -
I'm new to iThemes and wanting to try out the August child theme of twenty-thirteen and Exchange.

I've got a test product loaded, but it doesn't work when clicked on from the shop page. The image doesn't show, there's no buy link, just a few words. Am I missing something or is this a bug? I have spent HOURS trying to figure this out. I've Paypal all set, so that shouldn't be the issue.

Here's the site: http://lakeeffectsdesign.com/store/

I'll quit messing with until someone has had a chance to take a look.

Thanks!

Debra

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,695 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 06 August 2013 - 03:26 PM

Hey Debra,

Can you test to see if there is a conflict with another plugin?  So you'd deactivate all of your plugins except for Exchange and then see if your products show properly.  If they do, reactivate your other plugins one at a time, checking your product each time to see which plugin is creating the conflict.  

Give that a try and then let me know how it goes.

Thanks,

Elise

#3 Guest_DebraS_*

Guest_DebraS_*
  • Guests

Posted 06 August 2013 - 04:20 PM

Elise - that was it. The conflict is with WordPress SEO (Yoast) - bummer.

Thanks for your help!

Debra

#4 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 06 August 2013 - 06:07 PM

Thanks, Elise! That did the trick. The WordPress SEO plugin by Yoast was conflicting here.

Debra



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: resolved, August Theme, Exchange

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users