Jump to content


Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.

in progress

Page Not Found When Viewing A Product?

exchange add product

9 replies to this topic

#1 ccody

ccody

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, BackupBuddy, Toolkit
  • PipPipPip
  • 195 posts
  • LocationAustin, Texas

Posted 21 September 2013 - 02:09 AM

Hi,

I'm troubleshooting one of my products not appearing.

When I hover over the view link in the All Products page it reads:
http://carolcody.com/product/wordpress-guide/

But when I click on this link, I'm redirected to:
http://carolcody.com/it_exchange_download/wpguide/
a page not found :(

What am I missing?

Thank you for your assistance!
Carol
Carol Cody WordPress Solutions
604 W Mary Street
Austin, TX 78704

512-217-0099
carol@carolcody.com

#2 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 33,342 posts

Posted 23 September 2013 - 06:49 AM

Hi Carol,

can you try tregenerating the htaccess file? To do so, go to wp-dashboard > Settings > Permalinks, scroll down and click "save changes". No need to actually change anything though, but it should refresh the htaccess file used by your site,

Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#3 ccody

ccody

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, BackupBuddy, Toolkit
  • PipPipPip
  • 195 posts
  • LocationAustin, Texas

Posted 23 September 2013 - 11:56 PM

Ronald,

Tried refreshing the .htaccess file like you suggested, but no luck. Still had the problem with the first downloadable product so I created a new one. No problem switching from the edit screen to viewing the product for a couple of times, but eventually I was redirected to a "page not found" and now am unable to view the product.

Any more ideas?

Thanks,
Carol
Carol Cody WordPress Solutions
604 W Mary Street
Austin, TX 78704

512-217-0099
carol@carolcody.com

#4 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 6,668 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 24 September 2013 - 03:23 PM

Hey Carol,

When you go into the product, in the Advanced Options, what is the Product Slug set to?  Can you also provide us with a store page or the url for the "All Products" page?  I tried /store, didn't see that product there.

Can you also test to see if there is a plugin conflict?  So deactivate all of your plugins except for Exchange and then see if it links to the correct page.  If it does, reactivate your other plugins, one at a time, testing Exchange each time, to see which plugin is creating the conflict.

Give that a try and then let us know how it goes.

Thanks,

Elise

#5 ccody

ccody

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, BackupBuddy, Toolkit
  • PipPipPip
  • 195 posts
  • LocationAustin, Texas

Posted 24 September 2013 - 10:44 PM

Elise,

The product slug is wpguide.

The store is set to http://carolcody.com/store/ but the page goes to the blog. In fact, all the dynamic exchange pages go to the blog or a page not found error :(

I've test for the plugin conflict but got a lot of plugins so it is going to take a little time. Will get back to you in a few days.

Thanks,
Carol
Carol Cody WordPress Solutions
604 W Mary Street
Austin, TX 78704

512-217-0099
carol@carolcody.com

#6 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 6,668 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 25 September 2013 - 09:12 AM

Hey Carol,

I understand and I know that takes some time.  Just let us know when you're done testing and an issues that you've found.  

If you'd like, you can send me login information for your site and I can go ahead and take a look.  You can PM me the login information here on the forum or email it to me at elise@ithemes.com.  Just be sure to include a link to this post so I know what your message is in regards to.

Thanks,

Elise

#7 Guest_Bill Ballad_*

Guest_Bill Ballad_*
  • Guests

Posted 01 July 2014 - 05:28 PM

Has there been any resolution to this one? We are seeing the same problem. Some items work, others worked briefly and now give us a 404, others never worked.

The site is http://triciaballad.com/bookstore/. We have already tried refreshing the .htaccess file

Thanks

#8 boomcatsinternational

boomcatsinternational

    New Member

  • Members
  • 2 posts

Posted 04 July 2014 - 01:05 AM

We are also having the same problem. None of the Exchange pages work—they all return 404s—but if we choose Wordpress and use shortcodes, content appears (at least for the store since we've entered in products).

The main 404 in question: http://yogakids.boomcatsinternational.com/store/

We're using the Jupiter theme on the site but when I switched to TwentyFourteen, the 404s persisted. I've deactivated and reactivated most of the plugins (except for LearnDash and The Events Calendar PRO which both have enough customization and content already entered that I wasn't willing to accidentally blow it all until I had confirmation from your team that this hasn't already been resolved since there are now quite a few threads reporting this problem and the odds are slim that we're all using the same non-integrated plugin).

I've re-saved permalinks.

Any other ideas? Thanks!

#9 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 33,342 posts

Posted 04 July 2014 - 04:00 AM

@Guest_Bill Ballad_ and @boomcatsinternational

please each open a new topic. It will be very hard to follow this topic, reply to one or the other without confusing you, and ourselves, thanks!

Also, both, make sure that you have updated all plugins to the latest version.

@Guest_Bill Ballad_ when you post a new topic, please add links to the 404 pages. I haven't found any,

thanks for your cooperation!
Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.


#10 danni_397

danni_397

    New Member

  • Members
  • 6 posts

Posted 27 July 2014 - 11:19 PM

I'm was having this issue too, the plugin page stated Exchange need upgrading for the Variants plugin but Exchange was already upgrade so I figured that was the issue, I deactivated the Variants plugin and refreshed, all products working fine now.
Thanks for the info above. Great to have this forum as a resource to figure out issues.
Cheers,
Danni



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: in progress, exchange, add product

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Better, More Convenient, Private Support for Your iThemes Products Is Here.


We're moving support away from the forum and in to private tickets - Log In to Get Support Here


Note: any currently open support threads in the community forum will stay open while we resolve them.