Jump to content


Can't View Completed Product Pages


1 reply to this topic

#1 Patricia Durgin

Patricia Durgin

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit, Exchange - Stripe
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted 07 October 2013 - 06:37 PM

*** I submitted this same ticket a few minutes ago as a guest (I thought I was signed in but I wasn't...rats!). This is a duplicate, of course. I'd appreciate it if you would delete the other one and answer this one, if possible, so it will appear in my "My Content" listings, for future reference.

Thanks! ***

Good evening. I've just finished setting up a client's store. She has multiple Bible studies for sale. Each study has multiple price-points, so I created a separate Exchange Product Page for each, with a different page title and slug for each, also.

All went well until I linked the same download to each of its corresponding pages. Two of the three study guides were in zip files. The third was in pdf format. None will show now. Instead, I get this Firefox message: "The page isn't redirecting properly."

I'm just trying to view the page online, as a reader would.

The only wild card I'm wondering about is this: She had already uploaded the zip files and pdf, so I simply copied the shortlinks from those uploads and pasted them into the product files section/resource section.

Did I boo-boo?

Her site is showknowgrow.com.


I can view pages that don't yet have their downloads attached just fine: http://showknowgrow.com/product/i-peter-200/.
But not pages that have their downloads already attached: http://showknowgrow.com/product/2-peter-200/.

Can you help?

Thanks, Patricia.

Attached Thumbnails

  • 001 exchange All Products internal page 1 of 2.png
  • 001 exchange All Products internal page 2 of 2.png


#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,193 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 08 October 2013 - 09:30 AM

Hi Patricia,

When you say she uploaded the files already, did she upload them to the WordPress Media Library?  Or to another location like Amazon S3?  If she uploaded them into the Media Library, try adding them to the product through the Media Library.

upload.png

If you just click the "Upload" link, it will take you to the Media Library and you can select files from there.  That way we'll know if the issue is related to the url you pasted in.

You can also try testing for a plugin conflict by deactivating all plugins except for Exchange and then see if that clears up the issue.  If it does, try reactivating your other plugins one at a time, testing the products each time to see which plugin is creating the conflict.

Give those things a try and let me know how it goes!

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users