Jump to content


Bug In Email Php Code


1 reply to this topic

#1 aplus

aplus

    Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Exchange - Stripe, Premium Exchange Addon
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 12 October 2013 - 07:23 AM

Line 448 of email-notifications.php:   "apply_filters" should be "apply_filters".

I corrected the code and it worked.

Exchange email BUG Screenshot 2013-10-12 08.58.04.png

#2 lewayotte

lewayotte

    iThemes Plugin Developer

  • Moderators
  • Others: Administrators
  • 33 posts

Posted 14 October 2013 - 09:38 AM

Thanks for reporting this. This is fixed for the next release!



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users