Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Please Note:

The iThemes offices will be closed Thursday Nov. 27 and Friday Nov. 28 for Thanksgiving.

Support will be limited, as we allow our support staff to spend some well deserved time off with their families. The iThemes Support team wishes you a great Thanksgiving weekend.

Featured Image Not Working In Extentions


2 replies to this topic

#1 ebarila

ebarila

    Member

  • Members
  • Others: Builder, Builder
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 16 November 2013 - 01:09 AM

I f I choose a builder extension, the featured image is not found when working with products.
My workaround is to create a post with a featured image, then link it to a product page.
If I set up a product category widget, it doesn't find the featured image..
This is double the workload.
Thanks
Eddy

#2 ebarila

ebarila

    Member

  • Members
  • Others: Builder, Builder
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 05 December 2013 - 05:26 PM

Any progress into this problem. Having to create a post for every product is a pain, just to get a featured image.
Being able to categorize  products easily with images, should be the number one priority of any eCommerce plugin.
Thanks
Eddy

#3 ebarila

ebarila

    Member

  • Members
  • Others: Builder, Builder
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 02 January 2014 - 07:54 AM

Will this ever work, it's been months, and no reply.
Thanks
Eddy



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users