Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Total Incorrect Math With Coupon Applied


4 replies to this topic

#1 chznvrt

chznvrt

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 97 posts

Posted 01 December 2013 - 09:04 PM

See attached image. The coupon amount is right, but the total didn't get calculated correctly. This was with Exchange 1.6.1 (just updated to 1.7).

Oh, probably should mention, the coupon is not a flat $3, but 10% of subtotal.

Attached Thumbnails

  • wrongtotal.png


#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,959 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 02 December 2013 - 01:21 PM

Hi Hugh,

The math isn't actually incorrect, per say, but, you're right, it doesn't match.  10% of $29.95 is $2.995, so it looks like the total discount is rounding up to $3.00 whereas it's rounding down to the $2.99 for the total.

Thanks for bringing this to our attention.  I'll pass this along to the developers.  

Thanks,

Elise

#3 chznvrt

chznvrt

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 97 posts

Posted 02 December 2013 - 03:54 PM

Thank you, Elise.

Hugh

#4 Glenn Ansley

Glenn Ansley

    iThemes Plugin Developer

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, Exchange - Stripe, Toolkit
  • 92 posts
  • LocationWake Forest, NC

Posted 18 December 2013 - 08:44 AM

This will be fixed in the next version of Exchange. Thanks!

#5 chznvrt

chznvrt

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 97 posts

Posted 18 December 2013 - 01:50 PM

Thanks Glenn. Keep up the great work!



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users