Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

resolved

Exchange And Raygun's Q & A Plugin



2 replies to this topic

#1 iguanawebco

iguanawebco

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Toolkit
  • PipPipPip
  • 30 posts

Posted 26 December 2013 - 08:36 PM

I'm having a conflict with Exchange and this plugin: http://wordpress.org/plugins/q-and-a/.

The plugin provides shortcodes, and I'd like to use one in a sidebar text widget. Said widget misbehaves when on Exchange product posts. It seems to be injecting the wrong markup into the answer div of each question.

I've set up a simple test site at http://exchange.cbmws.com/ to troubleshoot. I'm happy to contact the plugin developer if need be.

The Q&A widget creates markup like this:

<div class="textwidget">
<div class="qa-faqs qa-categories collapsible">
<div class="qa-category">
<h2 class="faw catname">Widget Title</h2>
<div id="qa-faq0" class="qa-faq">
<h3 class="qa-faq-title">This is the first question.</h3>

<div class="qa-faq-answer">
<p>This is the answer to the first question.</p>
</div>

</div>
<div id="qa-faq1" class="qa-faq">
<h3 class="qa-faq-title">This is the second question.</h3>

<div class="qa-faq-answer">
<p>This is the answer to the second question.</p>
</div>

</div>
</div>
</div>
</div>

But when we're on an iThemes Exchange product, that widget's markup changes to:

<div class="textwidget">
<div class="qa-faqs qa-categories collapsible">
<div class="qa-category">
<h2 class="faw catname">Widget Title</h2>
<div id="qa-faq0" class="qa-faq">
<h3 class="qa-faq-title">This is the first question.</h3>

<div class="qa-faq-answer">
<div id="it-exchange-product" class="it-exchange-wrap">
<!-- more Exchange-created divs and stuff here... where the answer to the question is supposed to be -->
</div>
</div>

</div>
<div id="qa-faq1" class="qa-faq">
<h3 class="qa-faq-title">This is the second question.</h3>
<div class="qa-faq-answer">

<div class="qa-faq-answer">
<div id="it-exchange-product" class="it-exchange-wrap">
<!-- more Exchange-created divs and stuff here... where the answer to the question is supposed to be -->
</div>

</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>

Any suggestions?

#2 Glenn Ansley

Glenn Ansley

    iThemes Plugin Developer

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, Exchange - Stripe, Toolkit
  • 73 posts
  • LocationWake Forest, NC

Posted 27 December 2013 - 09:17 AM

Hi,
Thanks! You found a bug. We'll have this fixed in our next release of Exchange. Probably early next week.

Glenn

#3 iguanawebco

iguanawebco

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Toolkit
  • PipPipPip
  • 30 posts

Posted 30 December 2013 - 06:36 PM

Just installed Exchange Version 1.7.11 and the issue is resolved. Thanks!



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: resolved

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users