Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Support during Holidays:

During the Holidays (Dec. 22 - Jan. 2) our support staff will spend well-deserved time with their families and loved ones.

We can not guarantee the same level of support that you are used to.

Moderators will check in on the support forum, but response times may be longer than expected.


Your iThemes support team wishes you happy holidays!

Store Not Showing Up


4 replies to this topic

#1 scarnahan1

scarnahan1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • LocationOhio

Posted 30 December 2013 - 03:26 PM

I added my products but when I view site the store isn't showing up.  What am I doing wrong?
(also I selected the muilit product add-on and want all products to show up on one page.) Thank you!

Sherry
Sherry Carnahan

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,959 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 30 December 2013 - 03:36 PM

Hi Sherry,

Can you please (always :)) provide us with a URL so we can take a look?

Unless you've made changes in your Exchange settings, you should see all your products on the store page (yourdomain.com/store).  

When you say you want all your products to show on one page, I assume you mean the store page, correct?  Or are you wanting to see them all on the product pages as well?

The Multi-item Cart add-on (which is the add-on I believe you are referring to) will allow customers to add products to a cart instead of purchasing one product at a time.  It will not affect how the products display.

Thanks,

Elise

#3 scarnahan1

scarnahan1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • LocationOhio

Posted 30 December 2013 - 06:04 PM

Hi Elise,

I have the cart , thank you!

I have one more question: the navigation reads "page" instead of store or product when viewing first page of the cart.  Is there a way to have that read something else?

Also, is there a way to rearrange the order of the product? I tried to drag the order but it wouldn't move.  Thank you.

PS  I am still in maintenance mode so I am attaching screen shots.
Sherry

Attached Thumbnails

  • home page.png
  • navigation1.png
  • navigation2.png

Sherry Carnahan

#4 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,959 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 31 December 2013 - 11:12 AM

Hi Sherry,

The breadcrumbs is created by your theme or a breadcrumb plugin that you're using, not Exchange.  So I'm not sure why it's showing "Page" instead of "Store" (or whatever the correct page title is).  You can try changing the Page Title and the Page Slug by going into Exchange > Settings > Pages.  I'm not sure if that will correct it, but you can give that a try.

There isn't a way to change the order of products as they appear in the store at this time.  They are displayed based on when they are published.  This has been added as a feature request which you can vote for on our Exchange Roadmap.

Let us know if you have any additional questions.

Thanks,

Elise

#5 melanie8167

melanie8167

    Advanced Member

  • Members
  • Others: BackupBuddy, Toolkit, Sync
  • PipPipPip
  • 58 posts
  • LocationOntario Canada

Posted 01 March 2014 - 01:27 PM

I am having the same problem,  http://oshawacyclingclub.com/store   - I have the exchange settings set to exchange, see the url's .  Added to the menu from the menu's section (ithemes exchange)

Attached Thumbnails

  • page-images.jpg
  • menu-area.jpg




Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users