Jump to content


resolved

Coupons Do Not Seem To Calculate Proper Totals



4 replies to this topic

#1 Sue Parker

Sue Parker

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Builder, Webdesign, Toolkit
  • PipPipPip
  • 157 posts

Posted 02 January 2014 - 12:53 PM

Hi!

I think coupons are doing some 50 cent rounding for totals.  Percentage seems to calculate total too high.  Flat dollar seems to calculte total too low.  I'm using the most current version 1.7.11.

I have a product for $6.99.  I wanted to offer a 50% off price with a coupon.

When applied, it said it took off 50%, but the total was $3.99 instead of $3.49 or even $3.50.

So I tried a flat dollar amount coupon for $3.50.  When applied, it says it subtracted $3.50 but the total is $2.99 instead of $3.49

I've attached screenshots of both results.

URL:  http://sparkledstamps.com/product/2014-calendar-of-fun-holidays/

50% off coupon code is test50
$3.50 off coupon is subscriber2014

Attached Thumbnails

  • coupon.jpg
  • coupon2.jpg


#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,111 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 02 January 2014 - 04:07 PM

Hi Sue,

I tested and have confirmed the issue.  I've passed it along to the developers and I'll let you know when I have an update for you.

Thanks,

Elise

#3 Sue Parker

Sue Parker

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Builder, Webdesign, Toolkit
  • PipPipPip
  • 157 posts

Posted 14 January 2014 - 06:21 AM

Hi Elyse!

Do the developers have an ETA for correcting the bug with coupon calculations?  Thank you!

#4 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,111 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 14 January 2014 - 10:59 AM

Hi Sue,

You should see an update available now for 1.7.13 of Exchange just released today.  The fix is included in that update.

Let us know if you have any additional questions.

Thanks,

Elise

#5 Sue Parker

Sue Parker

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Builder, Webdesign, Toolkit
  • PipPipPip
  • 157 posts

Posted 18 January 2014 - 12:35 AM

Hooray!  Yep, it's working well now.  Thanks!



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: resolved

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users