Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Please Note:

The iThemes offices will be closed Thursday Nov. 27 and Friday Nov. 28 for Thanksgiving.

Support will be limited, as we allow our support staff to spend some well deserved time off with their families. The iThemes Support team wishes you a great Thanksgiving weekend.

in progress

Tabs Are Only Clickable Sporadically

Tabber not clickable

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 kitchenkop

kitchenkop

    New Member

  • Members
  • 6 posts

Posted 03 January 2014 - 02:34 PM

My Tabber widget (at KellytheKitchenKop.com) is only clickable sporadically - I've tried this in Chrome, Safari and Firefox and have the same problem in all of them.

In the sidebar you'll find the widget where it says "search", "archives" and "popular posts" at the top.  The "click here" at the bottom always works, but the others are only clickable off and on.

Any idea what could be causing this?  Thank you for your help.  :)

Kelly

#2 Gerroald

Gerroald

    iThemes Support

  • Moderators
  • Others: All Plugins, All Themes, Toolkit, Webdesign
  • 3,646 posts

Posted 03 January 2014 - 04:10 PM

Hello Kelly,

I can replicate this in FireFox, but not Chrome. Could you try checking for a plugin conflict? Deactivate all other plugins and see if that helps. If it does, then reactivate the plugins one at a time until you find the culprit(s), if any.

Give this a try and let me know how it goes!

Thanks,

Gerroald