Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

ticket raised

Product Categories "page Not Found"



2 replies to this topic

#1 kdaiell83

kdaiell83

    New Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon, 3rd Party Exchange Addons
  • 8 posts

Posted 21 January 2014 - 07:50 PM

I'm building a site for a local pawn shop and I'm having an issue with exchange. I'm trying to make it so the link to each product category drops down from the navigation bar. I've been trying to  "add product category" in the menu but when I test it on the live site it takes me to "page not found." Any help with this would be appreciated as I tend to get asked a lot to make ecommerce sites. Thank you.

www.fredericksburggoldandpawn.com

Kate

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,959 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 22 January 2014 - 12:29 PM

Hi Kate,

I can confirm this issue on my site, so it appears to be a bug in Exchange.  I'll report the issue to the developers so that they can take a look.  

Thanks,

Elise

#3 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,959 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 06 March 2014 - 10:14 AM

Hey Kate,

This issue should be corrected now.  Please give it a try and let us know if you have any issues.

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: ticket raised

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users