Jump to content


in progress

Help! New Registrations Are Being Added As Admin



1 reply to this topic

#1 Ruthie

Ruthie

    Member

  • Members
  • Others: All Plugins, BackupBuddy, Sync
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 31 January 2014 - 04:01 PM

Hello!

On a client eCommerce site, when someone registers, they are being designated as Administrators, giving them the ability to see the back end. Which is weird, because the other sites I use Exchange on do not do this. How do i fix this?!

Thanks!

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,232 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 31 January 2014 - 04:06 PM

Hey geekedoutweb,

Can you try testing to see if this is caused by a plugin conflict?  So you'd deactivate all of your plugins except for Exchange and then see if it works properly.  If it does, reactivate your other plugins one at a time, testing Exchange each time, to see which plugin is creating the conflict.  

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users