Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Support during Holidays:

During the Holidays (Dec. 22 - Jan. 2) our support staff will spend well-deserved time with their families and loved ones.

We can not guarantee the same level of support that you are used to.

Moderators will check in on the support forum, but response times may be longer than expected.


Your iThemes support team wishes you happy holidays!

information

Product Images On Category Page Not Working



5 replies to this topic

#1 trundlemedia

trundlemedia

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • PipPipPip
  • 36 posts

Posted 11 February 2014 - 02:16 PM

I have a store setup with a custom theme I am building.

I have 2 main categories of products... so my products are appearing on the following pages:

   /product-category/jewelry/
   /product-category/decor/

These pages apparently use archive.php to display the items.

I have added theme support for the featured images:

functions.php:
// Add featured image support
add_theme_support( 'post-thumbnails' );

archive.php:
$post_id = get_the_ID();
the_post_thumbnail($post_id);


My blog posts are successfully showing the featured image, so I know featured images are correctly enabled.. but my products on the products page do not.

I need to know how to get this working ASAP or I need to find a different shopping cart plugin.. Getting this to work is absolutely necessary.

Thanks

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,959 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 11 February 2014 - 02:55 PM

Hi trundlemedia,

Exchange doesn't use the regular WordPress featured image, so calling it in as you've listed above will not call in the Exchange product's featured image.

This is possible, however, with the theme API.  We're working on a tutorial now and should have more information on how to do this soon.  I just didn't want you to think we were ignoring your post in the meantime!  :)

I'll post here again as soon as we have the information available.

Thanks,

Elise

#3 trundlemedia

trundlemedia

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • PipPipPip
  • 36 posts

Posted 11 February 2014 - 03:06 PM

Hi Elise, thanks for getting back to me so quickly!

Do you have a timeframe for this? At this point I'm kinda stuck with development on my client's site and I can't just put it off indefinitely.

If it's within a week or so I should be ok.. but any longer than that will start causing problems :/

#4 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,959 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 11 February 2014 - 04:06 PM

Hi trundlemedia,

You won't have to wait that long.  I actually have an answer for you now!  :)  

Either in your archive.php or category.php file (which ever one your theme calls, for instance Twenty Eleven calls archive.php), enter the following code right after your loop starts:

<?php it_exchange_set_product( $post->ID ); ?>

Then, where you want the image to show, enter this code:

<?php it_exchange( 'product', 'featured-image', array( 'size' => 'thumbnail' ) ); ?>

So it'll look something like this:

ArchiveExchangeFeaturedImages.png

I'll get this added to the codex soon, but if you want to go ahead and test it out, let us know how it goes!

Thanks,

Elise

#5 trundlemedia

trundlemedia

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • PipPipPip
  • 36 posts

Posted 11 February 2014 - 04:44 PM

Perfect, it worked!  Thanks so much!

#6 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,959 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 11 February 2014 - 05:30 PM

Happy to have helped, trundlemedia.  Let us know if you have any additional questions.

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: information

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users