Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

in progress

Store A Mess In Chrome

store chrome tag array not working

1 reply to this topic

#1 hvilledev

hvilledev

    Newbie

  • Members
  • Others: Exchange - Stripe
  • Pip
  • 1 posts

Posted 12 February 2014 - 04:04 PM

The generated Store page in iThemes Exchange is showing up as a total mess.
See attached or go to
http://hvilledev.ca/store/

It is perfect in Firefox.

Update:  It has to do with being logged in as the WP Admin.  When I do that in Firefox I get the same mess.
Logged in as a normal user and it works fine in Chrome.

I have deleted and re-installed the plugin.  
Repaired the database.
Tried everything I can think of.

Suggestions please.
And thanks

Attached Thumbnails

  • HVilleDev-store.png


#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,699 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 12 February 2014 - 04:09 PM

Hi hvilledev,

I looked at your site in Chrome and everything looks okay.

hvilledev.png

Have you already corrected the issue yourself or were you still needing help?

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: in progress, store, chrome, tag, array, not working

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users