Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

in progress

Fatal Php Error



3 replies to this topic

#1 Andrew Morris

Andrew Morris

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 07 March 2014 - 03:31 PM

I get a weird fatal error sometimes when saving pages that have itheme's exchange shortcodes on them. I'm not sure what to look at. It doesn't seem to be specific like a plugin conflict. I've had it happen a few times on different sites.

I thought it was theme related since I use Headway, but it seems to have the same issue with any default theme (2010-2014).

Here's the message I get, http://www.screencast.com/t/BUfSuwKCGU.

I'm not really sure where to start looking. It doesn't cause a problem on the site. It still saves whatever I put in the page. It just makes me go an extra step to get back into the WP-admin.

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,699 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 07 March 2014 - 03:46 PM

Hi Andrew,

Can you please (always :)) provide us with a URL where this is happening?  

From the error message, it looks like you're running version 1.7.16 of Exchange.  The latest version is 1.7.18, so please start by updating Exchange and see if that clears up the issue.

Give that a try and let us know how it goes.

Thanks,

Elise

#3 Andrew Morris

Andrew Morris

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Toolkit
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 08 March 2014 - 09:11 AM

Hello.

Sorry, totally forgot my URL. It's http://ajmorris.me. I've tried it on a local install as well without all the caching mechanisms to see if it was something their. I've also updated Exchange and it still comes up.

I wanted to also mention that I've tried just leaving Exchange and the various exchange plugins I have activated (all others were deactivated), and it still happens. I can't get a consistent way to reproduce it, except for the fact that it always happens when a shortcode is on a page/post.

#4 Ronald

Ronald

    Forum Admin

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Moderators, Webdesign
  • 30,775 posts

Posted 10 March 2014 - 08:46 AM

Hi,

it may(!) be related to the Cloudflare Optimizer, and the "Rocketloader" functionality. From the documentation I found (https://www.cloudflare.com/features-optimizer), it can be easily switched off. Can you see if that makes a difference?

Ronald

Join the iThemes Builder Community on Google+.



To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. Please also read the forum guidelines.



When asking your question/posting your request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter your request, the more to the point, the more specific, the easier it will be for us to try and help out.




Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: in progress

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users