Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

in progress

Exchange Seems To Knock Out Site Logo



1 reply to this topic

#1 buurma

buurma

    New Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • 4 posts

Posted 24 March 2014 - 03:54 PM

Hello,

I'm new to iThemes but am trying to build a subscriber area for a non-profit org (CBWOQ) that has a pay-to-see online magazine.  I'm using the Exchange plugin with the Membership, Recurring Payments and PayPal secure add-ons to do create this section of the site - http://cbwoq.wpengine.com/live-magazine/

Bizarrely, when I test the site in Firefox (logged out from WordPress), clicking on the 'Subscribe to Live Magazine' blue button on this page konks out the site logo. The header then runs too big and covers over the <h1> title of the page.  It also returns 404 errors when I click to other pages. Chrome seems to manage better, though the same thing has happened there once as well.

Here's what I'm seeing in Firefox:  Firefox - logo konked out.png

Here's the correct version in Chrome: Chrome - logo correct.png

My theme is called Charity+, built by Themes Kingdom - is this a bizarre conflict with the theme, or some kind of other issue?

thanks,
Jacob

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,699 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 24 March 2014 - 04:06 PM

Hi Jacob,

Welcome to iThemes!  :)

We haven't had any reports of conflicts with that particular theme, but it certainly could be due to that.  The best way to find out is to test for a conflict.  To test for a theme conflict, try temporarily activating one of the WordPress default themes like Twenty Fourteen and then see if it works properly.  If it does, that means there is a conflict with the theme.

You might also go ahead and test for a plugin conflict.  To do this, deactivate all of your plugins except for Exchange and any Exchange add-ons then see if it works properly.  If it does, reactivate your other plugins one at a time, testing Exchange each time to see which plugin is creating the conflict.

Give that a try and then let us know how it goes.

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: in progress

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users