Jump to content


resolved

I Broke The Exchange Cart

exchange missing cart missing store pages

5 replies to this topic

#1 vsberkeley

vsberkeley

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Builder, Exchange - Stripe, Premium Exchange Addon
  • PipPipPip
  • 52 posts

Posted 24 March 2014 - 06:31 PM

All exchanges store pages not showing after the latest update.
I updated all the ithemes files (theme and plugins) and since then I no longer have any of the exchange store pages showing. If I use the product url, I can get there then register for the membership but I hit the error on checkout.

Error: Page Not Found

I need help with this.

www.youthleadershipempowermentsystem.com/

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,217 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 25 March 2014 - 09:57 AM

Hi vsberkeley,

Can you try resetting your permalinks? You don't have to change anything, just click the Save Changes button.  Then try to see if your pages will show.  

Give that a try and let us know how it goes.  

Thanks,

Elise

#3 vsberkeley

vsberkeley

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Builder, Exchange - Stripe, Premium Exchange Addon
  • PipPipPip
  • 52 posts

Posted 02 April 2014 - 08:07 AM

I tried that and it still did not work Elise.

#4 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,217 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 02 April 2014 - 10:28 AM

Hi vsberkeley,

Can you send me admin login credentials for the site so I can take a look?  You can email them to me at elise@ithemes.com or PM them to me here on the forum.  Be sure to include a link to this thread so I know what the message is in regards to.

Thanks,

Elise

#5 vsberkeley

vsberkeley

    Advanced Member

  • Members
  • Others: Builder, Exchange - Stripe, Premium Exchange Addon
  • PipPipPip
  • 52 posts

Posted 02 April 2014 - 11:30 AM

Sent you an email. Your admin access is active now. Thanks.

#6 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,217 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 03 April 2014 - 01:58 PM

Hey Vaughn,

As I mentioned in our email conversation, there seems to be a conflict with the latest version of LearnDash and Exchange.  I downgraded LearnDash on your site and everything seems to be working fine now.  I went ahead and went through a “purchase” to make sure everything worked properly, and I didn’t run into any issues.  I’d still be a good idea for you to go through it yourself and make sure I didn’t miss anything.

Let me know if you have any additional questions.

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: resolved, exchange, missing cart, missing store pages

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users