Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

resolved

You Are Currently Using A Currency That Is Not Supported By Stripe

stripe currency

4 replies to this topic

#1 jovett

jovett

    New Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • 4 posts

Posted 05 May 2014 - 10:21 AM

tested using wordpress single site and multisite 3.9

After activating stripe Version 1.1.26 , the quick setup page shows
"You are currently using a currency that is not supported by Stripe" Please update your currency  settings

The setting are in USD  already. Is this a related issue to another post?

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,871 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 05 May 2014 - 10:36 AM

Hi jovett,

Can you please (always :)) provide us with the URL where this is happening?  That's the best way for us to diagnose any issues.  

If you can get us the URL we'll take a look.  

Thanks,

Elise

#3 jovett

jovett

    New Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • 4 posts

Posted 05 May 2014 - 11:12 AM

Elise

Thanks for the rapid reply.!!!

update - more info

the message was showing prior to adding my Stripe Key live and test activation keys.

Once we added them,  the message disappeared. Without changing any other settings.

The site is in test mode and would rather not publicly post the url. If i can privately send to you,  Im ok with this.

We also has another issue I posted under exchange forum today. http://ithemes.com/forum/topic/60343-you-do-not-have-sufficient-permissions-to-access-this-page/
on the base exchange ecomm plugin that may be related to this or not.  We bought the whole  Plugin Suite  and making sure we set up and test everything and stipe message and base activate  were our first hurdles.
After installing and Network activating got message  
You Do Not Have Sufficient Permissions To Access This Page

Thanks for your help.

#4 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,871 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 05 May 2014 - 03:48 PM

Hi jovett,

That's odd.  I've never actually seen that error message.  Now that you have the API keys entered, is everything working okay?  

I'll address the other issue on that post.  

Let me know if the Stripe issue is cleared up or not.  If not, I can take a closer look.

Thanks,

Elise

#5 jovett

jovett

    New Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • 4 posts

Posted 06 May 2014 - 09:43 AM

Its  working!



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange Add-on - Stripe forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: resolved, stripe currency

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users