Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Not Sending Customer Or Admin Emails After Purchase


2 replies to this topic

#1 jgerst

jgerst

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • PipPipPip
  • 63 posts

Posted 08 May 2014 - 09:02 PM

I just made a test purchase of this membership product http://www.comm-tell.com/product/test-membership/. I did not get any email notification either as the customer, or to my admin address (same email) notifying me of the sale. How do I trouble shoot this? I did manually add another product to this same account and it did send the email customer notification but still nothing to my admin email.

I previously set you up with an admin account so you can log in and investigate.

Thanks,
John

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,695 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 09 May 2014 - 09:08 AM

Hi John,

You might check with your host and see if they know why the emails aren't being sent.  Exchange creates the emails, but they are actually sent by your host.

Check with them and let us know what they say.  

Thanks,

Elise

#3 jgerst

jgerst

    Advanced Member

  • Members
  • Others: All Plugins
  • PipPipPip
  • 63 posts

Posted 09 May 2014 - 04:26 PM

OK, I finally deactivated the Stop Spammer Registrations Plugin and I am now getting notifications when someone registers and also when I manually add a product to them. But as a customer, I am not getting any notification that a new product was added to my account? Can you explain that, or what to do?



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users