Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Media Library Not Loading

Media Library insert images

2 replies to this topic

#1 nadworks

nadworks

    New Member

  • Members
  • Others: All Plugins, Sync
  • 7 posts

Posted 16 June 2014 - 11:00 AM

Strange that upon installing and activating Exchange, my Media Library for any post, product or page, is not loading content via "add media". However as soon as I deactivate it, all works fine again. Is this a known bug? An Ajax clash...?

Attached Thumbnails

  • Capture.JPG


#2 nadworks

nadworks

    New Member

  • Members
  • Others: All Plugins, Sync
  • 7 posts

Posted 16 June 2014 - 11:17 AM

Found the culprit: White Label CMS plugin clashes with Exchange.
White Label CMS is not even officially compatible w/ WP 3.9, so I'm going to look for an alternative.

#3 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,715 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 16 June 2014 - 01:05 PM

Hi nadworks,

Glad you found the culprit and thanks for letting us know about it.  If you find a good replacement, let us know; I'm sure others would find that useful.

Let us know if you have any additional questions.  

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users