Jump to content


Free Purchases Return Error


10 replies to this topic

#1 matt5834

matt5834

    Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon, Premium Exchange Addon
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 01 July 2014 - 11:14 AM

HI-
I have the Free purchase installed. When I try to purchase an item that is free the transaction page cannot be found.
This also happens anytime the price is set to 0. For example when using coupons.  

I currently have Stripe in test mode.  

For example:
http://www.yciw.net/1/product/teacher-membership/


I've also attached screen shots.

Thank you
Matt

Attached Thumbnails

  • Screen Shot 2014-07-01 at 1.12.50 PM.png
  • Screen Shot 2014-07-01 at 1.13.08 PM.png


#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,373 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 02 July 2014 - 12:43 PM

Hi Matt,

This is happening for me on your site whether or not the product is free.  And even if the Free Offers add-on is deactivated.  So I'm moving this to the Exchange forum.  

I know you have tried this for other issues, but can you try testing for a plugin or theme conflict for this issue?

Give that a try and let us know how it goes.

Thanks,

Elise

#3 matt5834

matt5834

    Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon, Premium Exchange Addon
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 03 July 2014 - 04:32 AM

Thanks Elise.


I've tried it for theme and plugin conflicts and received the same result.

You have my admin log in info I believe so feel free to poke around if you'd like. I've also talked to my host (Lightning Base) and they thought everything looked ok on their end.

Let me know if you need any other info.

Thank you
Matt

#4 matt5834

matt5834

    Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon, Premium Exchange Addon
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 07 July 2014 - 11:54 AM

Hi Elise-

Just checking to see if there is any update on this that you could provide.  This is a bit of a timely issue for me as I'm ready to relaunch the site except for this.

Thank you so much for your help!

Best,
Matt

#5 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,373 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 07 July 2014 - 04:29 PM

Hi Matt,

When you tested for a plugin conflict, did you also deactivate all the plugins/themes that were Network Activated?  If not, please try deactivating those as well.

If that doesn't work, can you please send me your FTP credentials?  Again, please include a link to this thread so I know what the message is in regards to.

Thanks,

Elise

#6 matt5834

matt5834

    Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon, Premium Exchange Addon
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 07 July 2014 - 04:55 PM

Hi Elise-

I've figured it out that it is indeed Learndash causing the problem. I've contacted Justin at LD about the issue as well.  Do you know if there are any fixes available?

Thank you!
Matt

#7 matt5834

matt5834

    Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon, Premium Exchange Addon
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 09 July 2014 - 04:43 AM

I've updated Learndash to 2.0 but it has not corrected the problem.

Any other ideas?

Thank you
Matt

#8 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,373 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 10 July 2014 - 05:12 PM

Hi Matt,

It looks like this is still an issue with LearnDash.  I deactivated all of your plugins except for Exchange and the Membership Add-on and then re-saved your Permalinks.  Then I tested a purchase and everything worked just fine.  I started reactivating your other plugins (I had to re-save the permalink each time I reactivated a plugin) and when I got to the LearnDash plugins, I got the "transaction" page instead of the Confirmation page again.  

Do you still have a ticket open with them?  Or have you heard back from them about the problem?

Thanks,

Elise

#9 matt5834

matt5834

    Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon, Premium Exchange Addon
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 11 July 2014 - 04:38 PM

Thanks Elise.  Justin said that he would have to reach out to you guys.

Matt

#10 matt5834

matt5834

    Member

  • Members
  • Others: Premium Exchange Addon, Premium Exchange Addon
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 14 July 2014 - 07:54 PM

Hi Elise-
Any sense as to whether this will be a quick fix or not?  I need to re-launch my site soon and would like to figure out other options if need be. I've let Learndash know but have not heard much from their end.

All the best,
Mat

#11 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,373 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 15 July 2014 - 12:33 PM

Hi Matt,

Unfortunately, I don't really have an answer for you.  I haven't heard from the LearnDash team either, but that certainly doesn't mean they haven't contacted our Exchange developers directly.

As soon as I have any additional information, I'll let you know.

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users