Jump to content


Welcome to the forum:

Welcome to the iThemes, PluginBuddy and WebDesign.com forum. We've created several tutorial video's to help you get you started with using the forum, please check them out!

Also take note of the forum guidelines.


Support hours:

Our moderators actively respond to forum support requests during normal business hours which are Monday-Friday, 8am - 5pm Central Standard Time, typically within one business day. Although some moderators choose to work during the weekends, we can not guarantee immediate attention to your requests. Thanks for understanding.

What is included with support:

Premium support includes theme/plugin issues such as: bugs encountered under normal operation, how to use basic features, basic WordPress help, and basic help with customization (meaning we point you to resources and will help in more depth as time allows). More information.

Shop Button In Main Navigation Disappeared

navigation menu missing

1 reply to this topic

#1 Guest_Devon Shirley_*

Guest_Devon Shirley_*
  • Guests

Posted 09 July 2014 - 12:23 AM

I'm using the DIVI 2.0 theme from elegant themes. It's a child theme that's up to date and wordpress is up to date.

I have the iThemes short code on the wordpress page and have the settings in iThemes set appropriately.

It's weird. You can see where the navigation link that should say "SHOP" should be becasuse when you hover over it it activates the dropdown.

here is a link to the shop

http://www.sempersarah.com/shop

Please help me with this. I'm at wits end and I moved from woocommerce to this plugin and am loving it's simplicity and straight forward approach. This is the only thing holding me back from being 100% done with this project.

Thanks so much,
Devon

#2 Elise Alley

Elise Alley

    iThemes Support

  • Administrators
  • Others: All Plugins, All Themes, Members, Moderators, Toolkit, Webdesign
  • 5,715 posts
  • LocationOklahoma City, OK

Posted 09 July 2014 - 09:03 AM

Hi Devin,

The Shop link is showing in your menu just find for me.

Screen Shot 2014-07-09 at 10.00.42 AM.png

Did you already correct this issue yourself?  Or were you still needing help with this?

Thanks,

Elise



Reply to this Topic


ATTENTION
If this topic is marked RESOLVED or INFORMATION, or if you are NOT experiencing EXACTLY the same issue, please start a new topic to provide the details of your problem. If the solution provided doesn't work for you, you should start a new topic. If you feel this thread contains relevant information, you may include a link to it in your new topic. To ensure that we can process your support request efficiently, ALWAYS include a link to your site, and/or the page your request is related to. When posting your question or request on the forum, please be as concise and specific as possible. The shorter and more to the point you can make your request, the better.

For BackupBuddy related issues, be sure to include the status log from your most recent backup.

CLICK HERE to start a new topic in the Exchange ecommerce plugin forum.


  



Also tagged with one or more of these keywords: navigation, menu, missing

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users